Privacy & Cookies

Privacy verklaring

Deze privacy- en cookieverklaring wordt gebruikt door Hortilux Schréder B.V., voor de website www.hortilux.com.

Ons adres: Vlotlaan 412 2681 TV Monster

Ons telefoonnummer: +31 (0)174 286628

Ons e-mailadres: info@hortilux.com

Algemeen

Wij achten een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig door te nemen.

Beveiliging

Wij spannen ons in om de website te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens. Wij doen dit bijvoorbeeld door middel van SSL beveiligde verbindingen. Het is uw verantwoordelijkheid de apparatuur waarmee u onze website bezoekt en gebruikt te beveiligen, bijvoorbeeld met een virusscanner.

Persoonsgegevens

Door het gebruik van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn: gegevens die direct of indirect naar u te herleiden zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de verkregen persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor wij de gegevens van u ter beschikking hebben gekregen.

E-mail

U kunt zich via onze website niet abonneren op een nieuwsbrief. Wel kunt u solliciteren via onze website waar wij uw gegevens voor vragen. Wij zullen wij deze gegevens alleen gebruiken voor sollicitatie doeleinden. De grondslag voor het verwerken van de door u ingevoerde gegevens is toestemming. Deze toestemming kunt u altijd intrekken door dit aan ons te vragen, zie hiervoor paragraaf “Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering”.

Verder verwerken wij uw gegevens voor statistische doeleinden. Zo kunnen wij algemene inzichten verkrijgen, bijvoorbeeld demografische inzichten.

Wij verwerken niet meer gegevens dan noodzakelijk is voor dit doel, en uw belangen, grondrechten en fundamentele vrijheden worden niet geschaad. 

Verstrekking derden

Wij kunnen derden inschakelen om namens ons persoonsgegevens te verwerken. Deze derden worden in dat geval ‘verwerkers’ genoemd. Deze verwerkers handelen steeds onder onze verantwoordelijkheid en mogen de persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden aanwenden. Wij hebben met deze derden verwerkersovereenkomsten gesloten.

Het gaat dan om onze hosting provider en leveranciers van online tools. Met deze online tools kunnen wij de website-ervaring verbeteren.

Van de volgende derden maken we gebruik van diensten waarmee of waarin persoonsgegevens verwerkt worden:

  • Google Analytics
  • Homerun
  • Sentia

Persoonsgegevens kunnen buiten de E.U. of E.E.R. verwerkt worden. Het gaat dan meestal om de Verenigde Staten. Wij dragen er zorg voor dat de derden die uw persoonsgegevens verwerken Privacy Shield-gecertificeerd zijn of werken met de modelcontracten van de E.U. voor doorgifte.

Websites of diensten van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites of diensten van derden die door middel van links, of anderszins aan onze website verbonden of gekoppeld zijn. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaringen of andere (algemene) voorwaarden van deze websites of diensten te lezen, alvorens de websites of diensten van deze derden te gebruiken.

Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, kunt u ten allen tijde contact opnemen met de Hortilux. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

U hebt ingevolge de AVG de volgende rechten:

Het recht om inzage van en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht om tegen (verdere) verwerking bezwaar te maken.

Het recht om uw gegevens mee te nemen en/of over te dragen. Indien de verwerking van persoonsgegevens gebaseerd is op toestemming, hebt u te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken. U hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat u kennis hebt genomen van de laatste versie.

 

Cookieverklaring

Algemeen

Op deze website maken wij gebruik van cookies. We plaatsen cookies om (potentiële) pashouders te voorzien van relevante advertenties m.b.t. het gebruiken, verlengen of bestellen van Hortilux producten.

Een cookie is een klein bestand dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw apparaat waarmee u onze website bezoekt?, wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. In deze cookieverklaring lichten wij toe wat dit voor u betekent.

Functionele cookies

Onze website plaatst sessiecookies. Deze sessiecookies worden standaard gebruikt door de programmeertaal waarmee onze website is geprogrammeerd. Deze sessiecookies zorgen vooral voor een makkelijk en ongestoord gebruik van de website. De sessiecookies worden automatisch van uw apparaat verwijderd als u de browser sluit. Als de website functionaliteit bevat om in te loggen, kan de website aan de hand van een (sessie)cookie detecteren of u ingelogd bent.

Analytische cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘Google Analytics’-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst gesloten en daarbij Google verboden de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Tracking cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op uw apparaat. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Retargeting cookies

Met uw toestemming gebruiken wij zogenaamde retargeting cookies van beneden genoemde partijen waarmee wij op de sites van derden advertenties kunnen tonen die gerelateerd zijn aan uw eerdere bezoeken aan onze website.

 

Tool
Google. Inc

Naam cookie
_ga

Omschrijving
Met Google Analytics meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder deze cookie missen we uw data. Hierdoor zien we niet hoe u onze sites gebruikt en zul u langer moeten wachten op verbeteringen.

Domein
hortilux.com

Type cookie
Analytische cookies

Bewaartermijn
Sessie

 

Tool
Google. Inc

Naam cookie
_gat, _gid

Omschrijving
Met Google Analytics meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder deze cookie missen we uw data. Hierdoor zien we niet hoe u onze sites gebruikt en zul u langer moeten wachten op verbeteringen.

Domein
hortilux.com

Type cookie
Analytische cookies

Bewaartermijn
24 uur

Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

Meestal kunt u cookies wissen via de instellingen van uw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van uw browser.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze cookieverklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat u kennis hebt genomen van de laatste versie.

 

Gepubliceerd: 09-jul-2018